KANTOOR OF WONING LATEN SCHILDEREN?

Wilt u het houtwerk van uw kantoor of woning laten schilderen? Wij verzorgen buitenschilderwerk voor particulieren, bedrijven, Vereniging Van Eigenaren en aannemers.

Een stuk hout even een glanzend laagje geven, gaat snel en ziet er voor eventjes goed uit. Een verfsysteem opbouwen om uw houtwerk langdurig te beschermen is een ander verhaal, waarbij een goede voorbewerking essentieel is.

Schilder Utrecht

Onze manier van werken

Onze aanpak voor het voorbewerken en vervolgens weer volledig opbouwen van uw verfsysteem is als volgt:

  • Het werk wordt volledig schoongemaakt en daarna ontvet met Universol, dit is een milieuvriendelijke vervanger voor ammonia.
  • Vervolgens worden slechte kitverbindingen verwijderd en het houtwerk grondig geschuurd.
  • Daarna wordt als primerlaag het kale hout in een topkwaliteit grondverf gezet. Oneffenheden en gaatjes worden dichtgemaakt, kitverbindingen worden hersteld.
  • Hierna volgt een volgende laag grondverf, vaak al in de uiteindelijke kleur.
  • Tot slot wordt alles weer volledig geschuurd met een fijne korrel (180 – 220) en afgelakt in de vooraf door u gekozen kleur.

Wist u trouwens dat de conditie van het binnenschilderwerk inclusief kitnaden en kitzomen in goede staat moet zijn voor het buitenschilderwerk wordt aangepakt! Een slechte conditie van het binnenschilderwerk heeft bijna altijd gevolgen voor het buitenschilderwerk daar dit kan worden aangetast door b.v. vocht van binnenuit.

Call Now Button