Kozijnen, plafonds en muren laten spuiten

Bij het gebruik van professionele spuitapparatuur wordt het eindresultaat vaak mooier en sterker en heeft daardoor een langere levensduur.

U kunt grote vlakken zoals plafonds of muren laten spuiten, maar bij DETO Schilderwerken gebruiken wij onze spuit-apparatuur ook voor gevelkozijnen, binnenkozijnen, deuren en trappen, deze worden dan gespoten in een water gedragen verf.

Latex spuiten

Latex spuitwerk geeft een zeer mooi en strak eindresultaat, DETO Schilderwerken brengt latex of muurverf dus niet alleen aan met de kwast en roller, maar we verspuiten de latex ook met onze Airless latex spuitmachine! Het rollen laat altijd een structuur na, terwijl je daar met het verspuiten van de latex of muurverf geen last van hebt. Door de latex of muurverf te verspuiten krijg je super gladde en strakke wanden en plafonds. Ook ondergronden met structuur zijn perfect om te spuiten.

Tegenwoordig zijn er diverse verfspuiten te koop bij de bouwmarkten, uiteraard zijn deze voor bepaalde (kleine) klussen ideaal, maar voor een echt stukje vakwerk is er meer nodig. Een professionele verfspuit, maar vooral ook de beheersing van de spuittechniek. Dus als u uw kozijnen, plafond of wanden wilt laten spuiten voor een mooi en strak resultaat, dan bent u bij DETO Schilderwerken aan het goede adres.

Vrijblijvende offerte of afspraak op locatie?

Benieuwd naar de kosten? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat.
Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-14413509