Wat is Latex spuiten?

Latexverf spuiten is een schildertechniek waarbij latexverf wordt aangebracht op een oppervlak met behulp van een verfspuitpistool. In plaats van de verf met een kwast of roller op het oppervlak aan te brengen, wordt de verf in een fijne nevel gespoten, waardoor een gelijkmatige dekking wordt verkregen.

Latex muurverf is te mengen in alle denkbare kleurtinten en overal toepasbaar, denk bijvoorbeeld aan slaapkamers, woonkamer, gangen en kinderkamers. Latex laat zich snel aanbrengen, is prima af te nemen en u kunt kiezen tussen uit verschillende soorten glanzende en matte afwerkingen.

DETO Schilderwerken heeft veel ervaring in het spuiten van latex op diverse soorten muren en plafonds. Met behulp van onze speciale en professionele spuitapparatuur kunnen we  uw gehele woning (of delen ervan) binnen enkele dagen voorzien van een mooie nieuwe laag verf.

Wat zijn de voordelen van Latexverf spuiten?

  • ESnelheid

Spuiten gaat over het algemeen veel sneller dan een kwast of roller. Hierdoor kan er snel en efficiënt worden geverfd, waardoor de projecttijd wordt verkort.

  • EGelijkmatige dekking

Het spuitproces zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor een glad en egaal oppervlak wordt verkregen. Dit resulteert in een professioneel uitziende afwerking zonder strepen of penseelstreken.

  • EStrakke afwerking

Met latex spuiten kun je een strakke en gelijkmatige afwerking bereiken, wat vooral belangrijk is bij het schilderen van gladde oppervlakken, zoals kastdeuren of kozijnen.

Latexverf spuiten vraagt om bepaalde technische vaardigheden en specialie apparatuur Het is aan te raden om dit door ervaren professionals te laten doen om het beste resultaat te bereiken. Wij zijn u graag van dienst!

Latex spuiten, uw wanden en plafonds mooi strak in de verf?

De meeste mensen denken dan aan het werken met rollers, maar het spuiten van latexverf werkt een stuk sneller en mooier. Latex laten spuiten op diverse ondergronden is tegenwoordig dé manier om al binnen één dag uw muren of plafonds weer streeploos en strak geverfd te krijgen. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw of een flinke restauratie, via latex laten spuiten is binnen één dag de gehele woning weer ‘als nieuw’. Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele wand of plafond mooi strak te laten spuiten.

Latex laten spuiten is de populairste methode om verf op muren of plafond aan te brengen en dat is niet voor niets. Deze manier van latex aanbrengen bespaart veel tijd en geld, tot wel 40% ten opzichte van de traditionele manier van latex aanbrengen met rollers en kwasten. Doordat spuiten vele malen sneller gaat dan werken met rollers, heeft u minimaal hinder van onze werkzaamheden. Daarnaast brengen we bij het spuiten van latex een latexlaag van grotere dikte aan. Dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat zonder strepen of rolleraanzetten.

Wij zijn gespecialiseerd in Airless latex spuiten en in het spuiten van muurverf voor binnen en buiten. Latex laten aanbrengen op woonhuizen, kantoorpanden of bedrijfsgebouwen, wij regelen het voor u. Vaak leveren we maatwerk in spuitopdrachten, die ook nog eens kostenbesparend werken.

Vrijblijvende offerte of afspraak op locatie?

Benieuwd naar de kosten? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat.
Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-14413509