Woonkamer of kantoor laten schilderen?

Wilt u uw kantoor laten schilderen door professionals? Of is uw woonkamer inmiddels toe aan een nieuw laagje verf? Voor al het binnen-schilderwerk hanteren wij dezelfde methodiek als bij buiten-schilderwerk, met als verschil dat bij binnenwerk uitsluitend watergedragen verfsystemen (mogen) worden toegepast.

Watergedragen lakken hebben als voordeel dat zij reukloos zijn, van hoogwaardige kwaliteit, vrijwel geen oplosmiddelen bevatten en snel drogen. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar… er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven binnen aan te brengen! Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk wordt nogal eens vergeten, maar uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het woonplezier, het betekend bovendien waardebehoud in de toekomst en het behoud van uw buitenschilderwerk!

Bij binnenschilderwerk is onze werkwijze:

  • Het werk wordt volledig schoongemaakt en daarna ontvet met Universol, dit is een milieuvriendelijke vervanger voor ammonia.
  • Vervolgens worden slechte kitverbindingen verwijderd en het houtwerk grondig geschuurd.
  • Daarna wordt als primerlaag het kale hout in een topkwaliteit grondverf gezet.
  • Oneffenheden en gaatjes worden dichtgemaakt, kitverbindingen worden hersteld.
  • Hierna volgt een volgende laag grondverf, vaak al in de uiteindelijke kleur.
  • Tot slot wordt alles weer volledig geschuurd met een fijne korrel (180 – 220) en afgelakt in de vooraf door u gekozen kleur.

Wilt u uw woning of kantoor van binnen eens spectaculair veranderen? Neem contact met ons op, maak een afspraak en laat u voorlichten over de mogelijkheden en kosten.

Vrijblijvende offerte of afspraak op locatie?

Benieuwd naar de kosten? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een prijsopgave op maat.
Liever een vrijblijvende afspraak? Bel ons direct 06-14413509